SWIMSTREAM®
tegenstroom zwemmachines

 

Tegenstroom Zwemmachines van SWIMSTREAM®

SWIMSTREAM® tegenstroom zwemmachines laten water stromen als een rivier. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen in een bad van bescheiden formaat. Een tegenstroom (privé-) zwembad biedt daarmee vele malen meer dan alleen 'badderen'. Er kan daadwerkelijk worden gezwommen! Voor plezier, gezondheid, revalidatie en (top-)sport.

ONGEËVENAARDE WATERSTROOM

25 jaar ervaring, ontwikkeling en verfijning heeft ervoor gezorgd dat SWIMSTREAM zwemmachines uitblinken met een bijzonder goede waterstroom. Met vernuftig binnenwerk en grote uitstromingsmonden verplaatsen alle standaardmodellen een ongekende hoeveelheid water: meer dan 1.2 MILJOEN liter water (1.200 m3) per uur!

Doordat de stromingssnelheid vanuit het bad wordt bediend, kan men óók zwemmen(/spelen/oefenen) in een langzame stroom van een grote hoeveelheid water. Swimstream genereert een brede, gelijkmatige waterstroom. Zónder vervelende wervelingen en harde stralen. Perfect voor oefening en plezier, alsmede serieuze duur- en sprinttraining.

HET OOG WIL OOK WAT

Hoogwaardige techniek kan prima samengaan met aantrekkelijke esthetiek. Net als u hechten wij waarde aan een fraaie uitstraling van een zwembad. Wij hebben inbouw- en opbouwmodellen. Daarbij zijn de zwemmachines verkrijgbaar in vier kleuren (wit, lichtgrijs, donkergrijs & zwart). Inbouwmodellen kunnen tevens worden afgewerkt met RVS.

Standaardontwerpen, op maat gemaakt in Nederland

Wij maken al onze zwemmachines op maat, zodat het perfect past en de wateruitstroom en waterinstroom op de goede hoogte en locatie zitten. Wij werken met drie standaardontwerpen: 48V (óók voor bestaande baden!), 48V-B en C-Model.

Swimstream 48V: Tegenstroom Zwemmachine voor bestaande zwembaden. Swimstream 48V-B: Inbouw Zwemmachine voor o.a. betonnen zwembaden. Swimstream C-Model: Inbouw Zwemmachine voor diverse zwembaden.
Swimstream Double 48V: zeer brede zwemmachine, aangedreven doro twee onderwatermotoren

Daarnaast hebben wij tal van uiteenlopende unieke projecten gemaakt, waaronder een bank-model met twee zwemmachines, een 48V-B met zeer brede uitstromingsmond en twee (!) onderwatermotoren, en diverse unieke ontwerpen voor de jachtbouw.

Proefzwemmen?

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen. Kom liever geheel vrijblijvend bij ons proefzwemmen! Graag op afspraak, ook 's avonds of in het weekend.

Contact opnemen

Demonstratie video's

1.2 MILJOEN liter water per uur!

Swimstream genereert een laminaire waterstroom van meer dan 1.200m3 per uur!

Dat is 15x meer dan een jetstreamsysteem en ruim meer dan turbinesystemen.

Superieure waterstroom

Door vernuftig binnenwerk en grote uitstromingsmonden zwemt u op een vlakke ('laminaire'), brede en diepe waterstroom.

Zónder vervelende wervelingen en harde stralen.

Jets en turbines produceren een waterstraal - met neiging tot turbulentie - door een uitmonding van slechts 5-15cm.

Regelbare snelheid

Swimstream is vanuit het bad in snelheid regelbaar. Van een kabbelend beekje tot sterk stromende rivier!

U kunt ook tegen een langzame stroom van een grote hoeveelheid water kan zwemmen.

Perfect voor oefening en plezier, alsmede serieuze duur en sprint training.

Een privé Swimstream zwembad voor u:

Bestaande bouw

Ontwikkeld om binnenshuis, in bestaande bouw op te bouwen! Op maat gemaakt, zéér goed geïsoleerd tegenstroomzwembad. ARTH-Pool™ is een product van SWIMSTREAM.

Meer informatie over ARTH-Pool

Nieuwbouw/buiten

De afgelopen decennia realiseerden wij 150+ luxe tegenstroombaden op maat, prefab en bouwkundig, op uiteenlopende locaties: o.a. in serres, kelders en op het dak.

Meer informatie over bouwkundige zwembaden

Maak een keuze