PREFAB- & BOUWKUNDIGE ZWEMBADEN
maatwerk zwembaden,
te plaatsen in buiten- en nieuwbouwsituaties

Privé tegenstroom zwembad met Swimstream® zwemmachine
op maat gemaakt

Swimstream is gespecialiseerd in het bouwen van tegenstroom zwembaden op maat. In de afgelopen decennia realiseerden wij meer dan 150 unieke Swimstream pools, veelal in samenwerking met een architect en aannemer. Het merendeel van deze baden realiseerden wij binnenshuis. Met onze zwemmachine kunt u namelijk daadwerkelijk en voluit zwemmen in een bad van zéér bescheiden afmetingen.

Wij bouwden tegenstroom zwembaden in de serre, kelder, op luxe  megajachten en zelfs op het dak in hartje Utrecht!

Diverse mogelijkheden

Er zijn tal van manieren om een kwalitatief hoogstaande Swimstream pool te maken. Een en ander is geheel afhankelijk van de situationele mogelijkheden en de wensen van u als klant. Wij maakten Swimstream baden uit prefab beton (aangeleverd op vrachtwagen), prefab polyethyleen/polypropyleen kunststof, ter plaatse opgebouwd met ons eigen ARTH-Pool sandwich systeem (zowel standaard als op maat gemaakt), etc. etc. etc.

Superieure tegenstroominstallatie

Natuurlijk voorzien wij de zwembaden van onze hoogwaardige tegenstroomtechniek, zodat er ook daadwerkelijk ‘eindeloos’ gezwommen kan worden! Zwemmachines worden op maat gemaakt, zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (waaronder het T-Model, zoals in veel van de getoonde foto's), in verschillende sterktes (5.5pk, 7.5pk of 10pk) en in diverse kleuren verkrijgbaar.


Het begint met een goed gesprek (en een frisse duik!)

In goed overleg kunnen wij u een passende aanbieding doen. Het begint daarom altijd met een goed gesprek. Wij adviseren u, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Eveneens bent u op afspraak van harte welkom in ons onderkomen te Boxtel om eens te komen proefzwemmen. Zodat u zelf kan ervaren wat zwemmen met SWIMSTREAM® zo bijzonder maakt!

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten?

Wij vernemen graag van u voor een oriënterend gesprek.

Tevens bent u van harte welkom om te komen proefzwemmen en zélf te ervaren wat zwemmen in een Swimstream tegenstroom zwembad nou zo bijzonder maakt!

Contact opnemen

Wij leveren o.a. de volgende unieke producten:

Hoogwaardige klimaatbehandeling

Heatstar is een echte pionier op het gebied van hoogst efficiënte, innovatieve warmteterugwinning- en ontvochtigingsinstallaties, exclusief ontworpen voor zwembadgelegenheden.

Niet voor niets is de Britse fabrikant al bijna 30 jaar koploper en marktleider!

Vloeibare zwembadafdekking

Soms wordt er om praktische, estetische of fianciële redenen gekozen om geen vaste afdekking te plaatsen.

Heatsavr™ is een verdampingremmende vloeistof die aan het water toegevoegd wordt. De vloeistof vormt een onzichtbare laag op het wateroppervlak.

Op deze manier wordt de luchtvochtigheid teruggedrongen, blijft het bad langer op temperatuur en wordt er bespaard op de energierekening.

Spaanse designtegels

Rosa Gres is een moderne Spaanse tegelfabrikant met prachtige collecties voor in en rond het zwembad.

Ga verder: