Zwemmachines van SWIMSTREAM®

SWIMSTREAM® zwemmachines laten water stromen als een rivier. Dit maakt het mogelijk om te zwemmen in een bad van bescheiden formaat*. Swimstream is natuurlijk ook in grotere zwembaden toe te passen! Een (privé-) zwembad biedt hiermee vele malen meer dan alleen 'badderen'. Er kan daadwerkelijk worden gezwommen! Voor plezier, sport en gezondheid.

ONGEËVENAARDE WATERSTROOM

25 jaar ervaring, ontwikkeling en verfijning heeft ervoor gezorgd dat SWIMSTREAM zwemmachines uitblinken met een bijzonder goede waterstroom. Met vernuftig binnenwerk en grote uitstromingsmonden verplaatsen alle standaardmodellen een ongekende hoeveelheid water: meer dan 1.200 m3 water per uur!

Doordat de stromingssnelheid vanuit het bad bediend wordt, kan men óók zwemmen(/spelen/oefenen) in een langzame stroom van een grote hoeveelheid water. Swimstream genereert een brede, gelijkmatige waterstroom. Zónder vervelende wervelingen en harde stralen. Perfect voor oefening en plezier, alsmede serieuze duur en sprint training.

HET OOG WIL OOK WAT

Hoogwaardige techniek kan prima samengaan met aantrekkelijke esthetiek. Net als u hechten wij waarde aan een fraaie uitstraling van een zwembad. Onze modellen zijn daarom ook allen verkrijgbaar in vier kleuren (wit, lichtgrijs, donkergrijs & zwart). Onze inbouwmodellen kunnen daarbij afgewerkt worden met roestvaststaal, hoogglans of mat.

Standaard ontwerpen, op maat gemaakt in Nederland

Wij maken al onze zwemmachines op maat, zodat het perfect past de wateruitstroom en waterinstroom op de goede hoogte en locatie zitten. Wij werken momenteel met doorgaans met vier standaard ontwerpen: het B-Model, C-Model, T-Model en de 48V.

Daarnaast hebben wij tal van uiteenlopende unieke projecten gemaakt, waaronder een "T-Model" met twee zwemmachine, een "B-Model" met zeer brede uitstromingsmond en twee motoren, en diverse unieke ontwerpen voor de jachtbouw.

Proefzwemmen?

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen. Kom liever geheel vrijblijvend bij ons proefzwemmen! Graag op afspraak, ook 's avonds of in het weekend.

Contact opnemen

Demonstratie video's

Olympisch zwemkampioen Frédérik Deburghgraeve (Be)

Tijdens de jaarlijkse Batibouw beurs in de Brusselse Heizelpaleizen demonstreert Olympisch zwemkampioen Frédérik Deburghgraeve de Swimstream zwemmachine. Hij concludeert dat 10 minuten met Swimstream overeenkomt met een half uur in een 'gewoon' zwembad!

Omdat u zelf de snelheid van de zwemmachine in kan stellen is het overigens heel goed mogelijk om tegen een langzamere stroom van een grote hoeveelheid water te zwemmen.

Swimstream 48V @ Triathlonbeurs 2017

Deze video ontvingen van wij van een van de enthousiaste bezoekers van de Herzog Triathlonbeurs Experience 2017 in Nieuwegein!

1.2 MILJOEN liter water per uur!

Swimstream genereert een laminaire waterstroom van meer dan 1.200m3 per uur!

Dat is 15x meer dan een jetstreamsysteem en ruim meer dan turbinesystemen.

Superieure waterstroom

Door vernuftig binnenwerk en grote uitstromingsmonden zwemt u op een vlakke ('laminaire'), brede en diepe waterstroom.

Zónder vervelende wervelingen en harde stralen.

Jets en turbines produceren een waterstraal - met neiging tot turbulentie - door een uitmonding van slechts 5-15cm.

Regelbare snelheid

Swimstream is vanuit het bad in snelheid regelbaar. Van een kabbelend beekje tot sterk stromende rivier!

U kunt ook tegen een langzame stroom van een grote hoeveelheid water kan zwemmen.

Perfect voor oefening en plezier, alsmede serieuze duur en sprint training.

Een privé Swimstream zwembad voor u:

Bestaande bouw

Ontwikkeld om binnenshuis, in bestaande bouw op te bouwen! Op maat gemaakt, zéér goed geïsoleerd tegenstroomzwembad. ARTH-Pool™ is een product van SWIMSTREAM.

Meer informatie over ARTH-Pool

Nieuwbouw/buiten

De afgelopen decennia realiseerden wij 150+ luxe tegenstroombaden op maat, prefab en bouwkundig, op uiteenlopende locaties: o.a. in serres, kelders en op het dak.

Meer informatie over bouwkundige zwembaden

Maak een keuze